Adrian Chiriţă, „Împăratul de Hulubeşti”: "Miercuri voi fi din nou primar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Chiriţă
Adrian Chiriţă

„Adevărul” a intrat în posesia unei înştiinţări prin care locuitorii din Hulubeşti sunt rugaţi să îşi desfunde şi să îşi cureţe şanţurile din faţa imobilelor şi a terenurilor. Toate bune şi frumoase, numai că Adrian Chiriţă apare ca fiind „primarul” de drept care semnează acest document.

„Este o făcătură, o greşeală de redactare. Nu este semnătura mea. Nu fac eu d-astea, să mă joc cu lehgea. De ce apare numele meu, nu ştiu. Ştiu însă de această înştiinţare. Este un lucru bun să îndemni oamenii să facă treabă. Încă o dată, este semnătura primarului interimar în funcţie, a fostului vice”, ne-a declarat Adrian Chiriţă.




„Oricum, miercuri voi fi pus din nou primar”

„Totul a fost o făcătură şi un joc politic. E făcătura lui Adrian Ţuţuianu de la PSD şi a prietenei acestuia, Oana Sivache, soţia preotului. Instanţa însă va face dreptate în acest caz, pentru că nu am condamnare la locul de muncă. Dacă prin absurd, nu voi fi repus în funcţie miercuri, sigur voi fii din nou primar pe data de 10 iunie, prin votul cetăţenilor. Vreau să ştiţi că în acest moment, au am peste 86 % în sondaje. Şi atenţie, e un sondaj făcut de PSD, nu de mine. Aşa că nu îmi fac nicio grijă”, a mai spus fostul primar PDL-ist.

Prefectura Dâmboviţa l-a pus pe liber pe “împăratul” Adrian Chiriţă

Primarul comunei dâmboviţene Hulubeşti, Adrian Ionel Chiriţă, a fost suspendat din funcţie, prin Ordinul Prefectului de Dâmboviţa, ca urmare a condamnării, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la o pedeapsă privativă de libertate. Chiar şi aşa, domnia sa spune că primăria îi aparţine… Funcţia de primar a fost preluată de viceprimarul Neagoe Cornel.

Citeşte aici mai mult despre detronarea lui Chiriţă


inştiinţare
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite