UPDATE Administraţia din Titu se luptă pentru păstrarea spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Ilie Dinu a declarat pentru “Adevărul de Seară” că se va lupta pentru ca Spitalul Titu să nu fie transformat în Cămin de bătrâni.

“Actul medical la Titu nu se va încheia. Sunt două variante. Ori ne trece şi pe noi de Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, ca secţie externă, ceea ce este mai sigur, ori rămânem unitate independentă, însă nu prea cred.

S-a ajuns în această situaţie din cauza managementului defectuos de până acum. Aveam la Titu 160 de paturi şi am rămas cu mai puţin de o sută. Eu, ca reprezentant al autorităţii locale, nu voi opri investiţiile. Pentru 2011, am alocat 5% din buget pentru spital”, spune edilul de la Titu.
Administraţia locală şi-a propus să modernizeze anul acesta clădirea care adăposteşte spitalul, să achiziţioneze dotări noi pentru cabinetele medicale şi sălile de operaţie şi să schimbe mobilierul din saloane.

Pentru toate acestea, este nevoie de două milioane de euro, însă primarul este optimist şi crede că investiţiile ar putea fi finalizate până în 2012.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite