Activitatea Consiliului Judeţean, paralizată de mutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţionărimea din administraţia judeţului a fost mobilizată în operaţiunea... mutarea. De la un etaj la altul! Pe holurile Consiliului Judeţean, atmosferă de război. Mobilier, obiecte de birotică, grămezi de documente, că te întrebi dacă vor mai ordonate vreodată. Angajaţii, stresaţi, bombăne. Nu le convine, dar se supun voinţei conducerii judeţului, că nu-şi permit să rămână fără loc de muncă. Preferă înghesuiala

Brambureală în Consiliul Judeţean! Se face rocadă între servicii. Unii ajung de la etajul unu la trei. Alţii, mai ghinionişti, poposesc la opt. Pe holuri, la grămadă, birouri, scaune, vrafuri de documente, obiecte de birotică şi mult stres. Aproape că nu ai loc să te mişti. Persoanele care vin din afară cu diferite treburi nu ştiu încotro să o apuce. Funcţionarii, plictisiţi. Se vede că nu le convine noua recompartimentare a spaţiului de lucru. Muncitorii vopsesc, sparg pereţi, pun mochetă, etc. Dar, nu peste tot! Doar în anumite servicii.

Cultura şi pensionarii, mai aproape de cer
De pildă, Financiarul va fi răsfirat. Urbanismul va lucra la... îngrămădeală. Un angajat de la respectivul serviciu privea spre muntele de documente şi se întreba, retoric, unde or să încapă toate?

image

Ghinion are şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional. De la etajul trei, se mută la opt. Au două camere la dispoziţie. Se punea problema unde o să încapă mobilierul, că până acum au ocupat cinci încăperi. Nu mai vorbim că angajaţilor le este teamă şi de radiaţiile emise de antenele de pe acoperiş. Mai aproape de cer au ajuns şi pensionarii. Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice va fi găzduit tot la ultimul etaj. Vânoşii, adică revoluţionarii şi sindicaliştii, au rămas pe loc. La parter şi la etajul III. Nemulţumire cât cuprinde. Dar, nimeni nu are curajul să se manifeste. Pe vremurile astea de restructurări, este riscant să ai un punct de vedere. Am prins şi noi din zbor vorba unui funcţionar din Consiliul Judeţean: „Asta s-a făcut ca să ajungă unii mai bine, să se lăfăie în birouri mari, iar prostimea, la grămadă”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite