Târgovişte: Accidentarea la călcâi nu-i dă pace Soranei Cârstea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Accidentarea la călcâi nu-i dă pace Soranei Cârstea
Târgovişte: Accidentarea la călcâi nu-i dă pace Soranei Cârstea

Jucătoarea de tenis din Târgovişte a ratat şi turneul de 1 milion de dolari de la Moscova, fiind învinsă de Monica Niculescu, în runda inaugurală.

Sorana Cârstea este chinuită de o accidentare la călcâi, care i-a afectat prestaţia din acest sezon, acesta fiind şi motivul pentru care a pierdut meciul din semifinalele turneului de la Los Angeles cu Samantha Stosur. Mai mult ea a fost eliminată încă din runda inaugurală a ultimelor 4 turnee la care a participat: Seul, Tokio, Beijing şi Linz şi a coborât până pe locul 39 WTA, după ce în urmă cu două luni ocupa locul 23 în lume.

Eliminată de Monica Niculescu


Sorana a pierdut ieri în primul tur al turneului de un milion de dolari, "Kremlin Cup" , de la Moscova, fiind învinsă de compatrioata sa Monica Niculescu.
Sorana a decis să declare forfait după doar o jumătate de oră, atunci când Monica Niculescu o conducea cu 3-0 în primul set. Niculescu şi-a asigurat un cec în valoare de 12.786 de dolari şi 60 de puncte WTA pentru calificarea în turul secund, în timp ce Cârstea a primit un punct WTA şi 6.872 de dolari pentru participare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite