Accident. Soţia preşedintelui Tribunalului Dâmboviţa a provocat un accident rutier, prin neacordare de prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia preşedintelui Tribunalului Dâmboviţa a fost, noaptea trecută, protagonista unui eveniment rutier produs pe Calea Domnească din Târgovişte. Aceasta “a uitat” să mai acorde prioritate, fiind tamponată serios de un alt autoturism care circula pe drumul cu prioritate.

Pe scaunul din deapta se afla şi judecătorul Ioan Miloşoiu, şeful magistraţilor. În urma impactului, o tânăra din celălalt autoturism a ajuns la spital cu o contuzie minoră la cap. “Nu mi-a acordat prioritate. Ea se uita în dreapta în condiţiile în care eu veneam din stânga. Am vrut să o evit dar nu am putut. Se vede că am frânat”, spune Edi, şoferul autoturismului Dacia Solenza.



De cealaltă parte, atat magistratul cât şi soţia acestuia, susţin că celălalt sofer circula cu viteza mare. “Eu conduc de o viaţă. Nu am avut niciodată niciun eveniment rutier. Avea viteză mare. Domnişoara este bine, este puţin lovită la cap. M-am speriat foarte tare. Dau prioritate la zece maşini, văd că am timp să trec şi când dau să plec vine cineva într-o viteză mare. Aşa s-a întâmplat”, le-a declarat Maria Miloşoiu poliţiştilor.

“Avea 120 de kilometri la oră”

Şeful magistraţilor dâmboviţeni spune că soţia sa nu are nicio vină.

image
image

“Nu are nicio vină soţia mea. Ne-am asigurat aici dar celălalt şofer a venit cu o viteză infernală. Nu am crezut că cineva poate să circule, în oraş, cu o asemenea viteză. Cred că avea 120-130. El putea chiar să ne evite, dar nu era atent. Cred că în momentul acela avea un dialog mai dur cu prietena sa. Ori e drogat ori nu are permis de mult timp”, este de părere Ioan Miloşoiu.

Poliţiştii le-au recoltat probe biologice celor doi şoferi în vederea stabilirii alcoolemiei. Soţia magistratului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă rămânând fără permis până la finalizarea cercetărilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite