Târgovişte: Accident mortal de motocicletă pe bulevardul Mircea cel Bătrân

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Accident mortal de motocicletă pe bulevardul Mircea cel Bătrân
Târgovişte: Accident mortal de motocicletă pe bulevardul Mircea cel Bătrân

Un tânăr motociclist de 28 de ani a fost spulberat aseară, după ce o Dacie a intrat pe interzis şi l-a lovit frontal. Conform Poliţiei Rutiere, tânărul nu avea cască de protecţie şi obţinuse permisul de motocicletă anul acesta.

Azi dimineaţă, ora 10.30:

Zeci de lumânări şi fire de garoafe stau întinse pe strada şi trotuarul unde a avut loc, aseară, cumplitul accident de circulaţie. Locul unde Radu Teodor era încă în viaţă, înainte ca maşina criminală să îi curme tinereţea a fost scăldat de lacrimile celor dragi. "Nu pot să cred că nu mai e. O prostie care l-a costat viaţa. Blestemat să fie şoferul care l-a lovit şi ni l-a omorât", rostea printre lacrimi Ramona, o tânără care îl cunoştea pe motociclist.

Trecătorii s-au oprit şi întrebau ce s-a întâmplat. "Habar nu am avut. Săracul. Dumnezeu să îl ierte!", a zis Mircea Simion, un târgoviştean de 43 de ani care se afla în drum spre piaţă când a văzut lumânările şi florile aşezate pe drum.

Alţi trecători au aprins câte o lumânare pentru sufletul tânărului. "Păcat! Tinereţea lui furată într-o secundă este un exemplu clar despre ce poate face o clipă de neatenţie. Păcat că acum familia lui suferă, el nu mai e, iar şoferul care a cauzat nenorocirea va suferi şi el, în închisoare", spune Petru, un tânăr care a aprins o candelă pentru motociclist.

Motocicleta a fost lovită de o maşină intrată pe "interzis"

Accidentul s-a petrecut aseară, în jurul orei 19.00, la intersecţia dintre Bulevardul Mircea cel Bătrân şi strada Nicolae Filipescu. Şoferul Daciei, în vârstă de 66 de ani, a ignorat semnificaţia indicatorului „Interzis a vira la stânga“, a trecut linia dublă continuă şi a făcut curba fără să acorde prioritate motocicletei Honda, condusă de Radu Teodor.

Ambulanţa a sosit în câteva minute la locul accidentului, transportându-l pe motociclist la Spitalul Judeţean de Urgenţe. Tânărul a murit în drum spre spital.

image



Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspectorul Ioana Preda, tânărul nu purta cască de protecţie şi obţinuse permisul de conducere de categoaria A în acest an.

În urma accidentului, traficul pe Bulevardul Mircea cel Bătrân a fost dirijat pe un singur sens timp de o oră.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite