A vrut să se omoare pentru că nu se mai înţelegea cu tatăl său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost îngrijită de medicii de la spitalul din Găeşti
Minora a fost îngrijită de medicii de la spitalul din Găeşti

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din localitatea dâmboviţeană Mogoşani, a vrut să încheie socotelile cu viaţa pentru că nu se mai înţelege cu tatăl său. Minora a fost găsită de câţiva trecători zăcând pe pământ, la marginea unui câmp de la marginea comunei Dragodana după ce s-a tăiat cu un ciob pe ambele mâini.

Oamenii au dus-o imediat la spitalul din Găeşti şi au lăsat-o pe mâna medicilor. Este pentru a doua oară, în ultimele luni, când fata de 15 ani încearcă să se sinucidă. Medicii care au îngrijit-o spun că starea fetiţei este stabilă însă sunt de părere că dacă această nu va primi consiliere psihologică riscă să-şi pună capăt zilelor din nou.

Maria le-a declarat oamenilor legii că vrea să moară pentru că nu se mai înţelege cu tatăl care nu o mai lasă să plece de acasă. De cealaltă parte, poliţiştii au primit informaţii conform cărora fata umblă prin sat cu mai mulţi băieţi şi pierde nopţi întregi plecată de acasă.

Poliţia şi asistenţii sociali fac o anchetă în acest caz şi o ţin pe fată sub observaţie. “O echipă de asistenţi a plecat la domiciliul fetei şi vom face o evaluare să vedem dacă se impune luarea în regim de urgenţă a fetei din sânul familiei. Asistenţii vor sta de vorbă cu părinţii. Dacă se va dovedi că a fost bătută sau că nu trăieşte într-un mediu propice, părinţii riscă decăderea din drepturile părinteşti”, a declarat Cerasela Gurgu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenşă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.

În momentul de faţă, oamenii legii efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările evenimentului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite