A început programul "O săptămână la munte" la preţuri reduse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"O săptămână la munte"
"O săptămână la munte"

Persoanele care nu au fost în vacanţa de iarnă pot beneficia acum de programul "O săptămână la munte", derulat în perioada 4 martie-22 iunie, lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Astfel, un pachet turistic ce cuprinde cinci nopţi cazare în hotelurile de două, trei şi patru stele din staţiunile montane va costa, în perioada 4 martie-22 iunie, între 161- 368 de lei.

"Pentru a mări gradul de ocupare al societăţilor hoteliere din regiunea montană şi în vederea creşterii gradului de accesibilitate al pachetelor de servicii turistice, continuă şi în acest an programul special «O săptămână la munte»", potrivit reprezentanţilor celor două instituţii.

Tarifele pentru un loc într-o cameră dublă, pentru un sejur de cinci nopti, fără servicii de masă, dar cu TVA inclusă, sunt de 161 de lei pentru un hotel, vilă, pensiune sau cabană de două stele, 259 de lei pentru o structură de trei stele şi 368 de lei pentru patru stele.

Durata sejurului este de 5 nopţi, de duminică până vineri. Camerele nu vor fi disponibile în regim single.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite