A fugit cu decapotabila. Poliţiştii şi părinţii o caută acum cu disperare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neînţeleasă de părinţi şi cu călcâile sfârându-i de dragoste nebună, o minora de 15 ani din comuna Ludeşti, a fugit de acasă şi nimeni nu mai ştie nimic de ea de patru zile. Poliţiştii dâmboviţeni au fost sesizaţi de dispariţia Cristinei Bucică, de bunica fetei, în vârstă de 61 de ani.

Din verificările efectuate de oamenii legii a rezultat că minora a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu prietenul ei de 17 ani, din municipiul Târgovişte, cu un autoturism decapotabil, de culoare neagră, condus de un tânăr necunoscut.Se pare că nu este prima dată când fata recurge la acest gest.

Din verificările efectuate, a rezultat că minora a mai plecat de la domiciliu, revenind singură. Aceasta are 1,75 m înălţime, 60 kg, ochi căprui, păr negru, lung până la nivelul umerilor; faţă ovală.

Nu are semne  particulare. La data dispariţiei, era îmbrăcată cu un tricou de culoare roz, o pereche de blugi trei sferturi de culoare închisă şi purta o pereche de papuci de culoare neagră.

Minora are asupra sa cartea de identitate şi paşaportul. Persoanele care pot să furnizeze orice fel de relaţii cu privire la minoră, sunt rugate să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite