A comis infracţiuni în Ungaria şi a fost prins în comuna Caragiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 32 de ani, din comuna I. L. Caragiale, dat în urmărire intarnaţională de poliţia maghiară, a fost prins, ieri, de poliţiştii dâmboviţeni. Pe numele său era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de fals.

Lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa în colaborare cu lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Moreni, au organizat şi executat o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite, ocazie cu care a fost identificat şi reţinut numitul S. Ciprian, de 32 de ani, din comuna I. L. Caragiale,  urmărit internaţional de către autorităţile ungare.

Pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de fals pe teritoriul acestui stat. Mai exact, dâmboviţeanul a falsificat nişte acte prin care devenea administrator la o firmă. Pedeapsa, în România, pentru acest delict, este de la 3 luni la 2 ani de închisoare.

Dâmboviţeanul a fost prezentat Curţii de Apel Ploieşti care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de cinci zile, până la definitivarea formalităţilor de extrădare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite