A căzut de la 35 de metri şi este în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce a căzut de la o înălţime de aproape 35 de metri. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani, din localitatea dâmboviţeană Iedera. Accidentul a avut loc, în jurul orei 11.00, în incinta combinatului Mechel din Târgovişte.

Din primele date ale anchetatorilor, se pare că lucrătorul, care este angajat al unei alte societăţi, nu s-a asigurat corespunzător în timp ce efectua manevrele la înălţime. Acesta a alunecat şi a căzut în gol. Muncitorul a fost dus imediat la spital dar, din fericire, medicii i-au dat veşti bune. Cu toate acestea are multiple traumatisme şi va avea nevoie de cel puţin o operaţie.

„Starea generală a pacinetul în momentul când a fost adus la spital a fost gravă, instabil hemodinamic şi respirator. După primele investigaţii şi tdupă aplicarea ratamentelor de urgenţă s-a ajuns la concluzia că este vorba de un traumastim toracic cu contuzie pulmonară  şi o hemoragie abdominală. Va fi internat şi operat în primă fază. Oricum, a avut mare noroc”, a declarat dr. Carmen Marcu, directoarea medicală a Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgovişte.



Acum urmează ca poliţiştii împreună cu inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmboviţa să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul de muncă. „Acest caz a fost preluat de Inspectorul Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. Bărbatul nu este anagajat la Mechel Târgovişte, ci la o altă firmă.

Norocul lui a fost că s-a prins în nişte corzi şi astfel, căderea i-a fost atenuată”, a declarat comisarul Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.
Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală şi urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul.

No title
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite