A băut fără măsură, s-a urcat la volan iar în ambulanţă a făcut circ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

De inconştienţă a dat dovadă un tânăr de 28 de ani, din Snagov, care s-a urcat la volan şi fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a scăpat ca prin minune după ce s-a rasturnat cu maşina mai bine de 100 de metri pe un câmp. Ulterior, acesta a dărâmat un stâlp.

Cu ultimele puteri a reuşit să iasă singur din maşina contorsionată şi a sunat la 112 după ajutoare. Accidentul s-a petrecut pe DJ 711 între localităţile Bilciureşti şi Dobra. Bărbatul era singur în maşină şi se îndrepta cu viteză spre Târgovişte. Când au ajuns la faţa locului, anchetatorii şi-au dat seama imediat care este cauza accidentului. Cel mai probabil, bărbatul consumase ceva mai mult alcool înainte de a pleca la drum.



Recalcitrant în abulanţă

Pentru a reuşi să-l urce în ambulanţă, medicii au dus muncă de lămurire iar până la urmă i-au administrat şi câteva calmante. În salvare însă, acesta le-a spus vorbe grele asistentelor. “Ajunşi la faţa locului, am găsit o victimă conştientă, care era în stare de ebrietate şi cu multiple escoriaţii. În abulanţă ne-a vorbit urât. Vroia să coboare din maşină. De abia a fost potolit”, a declarat Georgiana Denisa, asistentă.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal fiind cercetat pentru conducere fără permis şi refuz de recoltare a probelor biologice.

No title
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite