A apărut numărul doi al ADS - dezvăluiri, reportaje, timp liber şi ştiri de interes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ADS, ziarul judeţului tău
ADS, ziarul judeţului tău

Cel mai complet ziar de pe plan local, „ADS” a ajuns la numărul doi. Pentru doar 0,90 de lei, târgoviştenii au la dispoziţie dezvăluiri, reportaje, timp liber şi ştiri de interes.

Activitatea parlamentarilor dâmboviţeni

În pagina 3 a ziarului nostru aflaţi care a fost activitatea parlamentarilor de Dâmboviţa de la începutul mandatului şi până acum. Şi-au îndeplinit cei trei senatori şi opt deputaţi de Dâmboviţa misiunea pentru care i-au trimis alegătorii în forul legislativ al statului? Au muncit pe rupte sau au tras chiulul? Au cheltuit banii ţării degeaba sau cu folos? S-au deplasat în colegii sau au stat doar la birou? Acestea sunt întrebările cărora le veţi găsi răspuns, cercetând amănunţit activitatea parlamentarilor noştri şi solicitându-le lămuriri.

Pasajul Romlux, canal pe timp de ploaie

„Toate-s vechi şi noi sunt toate”. Cam aşa s-ar traduce orice problemă legată de oricare din administraţiile locale din România. Aşa se întâmplă şi la Târgovişte, unde de generaţii întregi, problemele de infrastructură sunt pasate de la un edil la altul. Şi nu ne referim aici la vreun drum plin de gropi, pentru că nu este cazul, ci la nişte scurgeri de canalizare. Amănunte, găsiţi în pagina 4 a „ADS”.

„Labirintul vinurilor”, înfundat de un turc

În pagina 5 aflaţi povestea impresionantă a locului în care Ceauşescu şi apropiaţii săi, veneau la Hruba Valea Mare şi făceau „chefuri crâncene”. Autorităţile sunt neputincioase întrucât Hruba de la Valea Mare a intrat de câţiva ani în proprietatea unui turc a cărui urmă a fost pierdută.

Cazare la poalele Munţilor Leaota

Pensiunile din Runcu reprezintă adevărate comori pentru turistul  îndrăgostit de munte. Sub Leaota, zgomotul oraşului este înlocuit de foşnetul pădurilor şi susurul apei curgătoare. Aflaţi care sunt preţurile percepute de localnici pentru o noapte de cazare, din pagina 6.

Mihai Bălaşa, căpitan în echipa lui Hagi

Ce legătură ar avea Târgoviştea cu “Academia lui Hagi”? Răspunsul este Mihai Bălaşa, singurul produs autentic local de la şcoala fostului mare internaţional al României, care este şi căpitanul echipei. Mihai Bălaşa este poate cel mai bun produs al fotbalului dâmboviţean. Aflaţi povestea sa în pagina de „Sport Local”.

În pagina 8 a săptămânalului ADS aflaţi care sunt paşii de urmat pentru înmatricularea maşinilor second hand. Ziarul îl puteţi achiziţiona în fiecare joi, de la chişcuri, contra sumei de 0,90 de lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite