AU SĂRIT LA GÂTUL JANDARMULUI! Membrul unei familii executate silit a provocat un adevărat circ. Şi executorul a încasat-o GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Executare silită
Executare silită

Un executor judecătoresc a crezut că nu mai scapă cu viaţă, după ce astăzi, la Voineşti, s-a dus să pună în posesie un teren de 1400 de metri pătraţi. Chiar şi însoţit de jandarmi a încasat o lovitură de picior, iar unul dintre jandarmi a fost „călărit” de un bărbat.







Procesul cu pricina este unul de durată, de aproximativ 25 de ani. Un veteran de război din Voineşti îşi acuză vecinii că îi ocupă abuziv terenul. Instanţa de judecată i-a dat în mai multe rânduri dreptate veteranului, însă, de fiecare dată, cealaltă familie obţinea un proces verbal de anulare a executării judecătoreşti, de la o instanţă superioară.

Astăzi, executorul, însoţit de mai mulţi jandarmi, dar şi de poliţie, a încercat din nou să pună în posesie acel teren de 1400 de metri pătraţi, însă a fost întâmpinat cu picioare şi vorbe de ocară.

Pe de altă parte, executarea este oarecum dificilă pentru că cei cărora instanţa le-a dat câştig de cauză, ar trebui să treacă prin curtea vecinilor cu care se judecă de 20 de ani.

„Au o hotărâre judecătorească. L-a chemat pe tatăl meu  în judecată pentru a-i anula un proces verbal de proprietate, prin care demonstrăm că suntem proprietari pe 2.800 de metri pătraţi. Instanţa, în mod eronat, în loc să anuleze actul de 2800 de mp, constată domnului Popescu Ovidiu, 1400 de mp , dar fără a ne anula nouă dreptul asupra celor 2800 de metri pătraţi. Acest proces verbal este anulat de o instanţă definitiv şi irevocabil. Şi dânşii vin cu atâta neruşinare şi  execută ce? Execută ceva nelegal”, ne-a povestit unul dintre membrii familiei.







Executorul însă a anunţat că va depune plângere la Parchet pentru că familia executată s-a opus prin violenţă punerii în posesie.

„Sunt extrem de violenţi. Vom face o sesizare la Parchet pentru condamnarea lor pentru că după părerea mea este opunere cu violenţă. Nu este prima dată când fac aşa ceva”, a declarat executorul Mihai Stănescu.

Bărbatul care a sărit la gâtul jandarmului este acum cercetat şi riscă dosar penal pentru ultraj.

„Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a acordat sprijin unui executor judecătoresc pe raza comunei Voineşti, pentru punerea în executare a unei hotărâri judecătoreşti având ca obiect punerea în posesie a proprietarului unui teren. La un momentdat între părţile aflate în litigiu a izbucnit un conflict spontan, moment în care jandarmii au intervenit pentru aplanarea acestuia. În consecinţă, jandarmii vor întreprinde măsuri legale în vederea tragerii la răspundere a celor vinovaţi, a declarat lt. Ciprian Vătăşelu, purtător de cuvânt IJJ Dâmboviţa.

Executare silită
Executare silită
1
2
3
4
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite