AU IEŞIT LA ATAC Oamenii legii au capturat cantităţi mari de alcool şi cereale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

I-au prins pe picior greşit. Zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta, ieri, într-o acţiune de amploare a poliţiştilor, în colaborare cu comisarii Gărzii Financiare Dâmboviţa. Cei prinşi în neregulă au fost arşi la buzunar.

Cu această ocazie au depistat în trafic, pe DN 72, pe raza comunei Ulmi, sat Colanu, autoturismul proprietatea  numitului T. Ion, de 48 de ani, din comuna Ludeşti, sat Scheiu de Jos,  condus de fiul acestuia, T. Marius Renato, de 21 de ani, care transporta cantitatea de 160 litri băutură alcoolică, în valoare totală de 1600 lei.

Totodată, poliţiştii au depistat în trafic un autoturism condus de S. Sorin, de 36 de ani, din comuna Văcăreşti, în timp ce transporta cantitatea de 1300 kg de cereale, fără documente legale de provenienţă.
   
Comisarii din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa au procedat la ridicarea în vederea confiscării a cantităţii de băutură alcoolică şi cereale, precum şi a celor două mijloace de transport, urmând a dispune sancţionarea contravenţională a numitului T. Marius Renato, cu amendă în valoare de 20.000 lei şi a numitului S. Sorin, cu amendă în valoare de 3.000 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite