AUTORITĂŢILE AU FOST ÎNFRÂNTE: Taxa de habitat, anulată de instanţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi locuitori ai municipiului Târgovişte, dar şi o parte a asociaţiilor de proprietari, nemulţumiţi de cuantumul tarifului instituit pentru ridicarea şi transportul gunoiului menajer, s-au adresat instanţei de judecată, solicitând anularea hotărârii Consiliului Local Târgovişte de aprobare a taxei de habitat, în cuantum de 16 lei/lună/gospodărie.

Stan Daniel Cristian, avocatul contestatarilor, consideră că decizia este una dreaptă, dar, cu siguranţă, va fi atacată cu recurs."Având în vedere cadrul procesual, pentru ca hotărârea să dobândească un cadru general, este necesar ca toate persoanele să se adreseze cu plângeri la Consiliul Local şi, dacă nu vor fi soluţionate corespunzător, vor putea să se adreseze instanţei de judecată", spune avocatul Cristian Daniel Stan.

În această după-amiază, de la ora 17:00, târgoviştenii sunt invitaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor la o dezbatere publică pe marginea taxei de habitat şi a noutăţilor apărute. Practic, se caută o modalitate comună de acţiune pentru viitor. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite