ATENŢIE Poliţia dâmboviţeană îi “vânează” pe cei care consumă alcool înainte de a se urca la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiune a poliţiei rutiere
Acţiune a poliţiei rutiere

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri dâmboviţeni au fost prezenţi în stradă, pentru prevenirea unor evenimente rutiere negativ. Trei conducători auto s-au ales cu dosare penale, după ce au condus fără permis sau  sub influenţa băuturilor alcoolice.

“În ziua de 19 februarie 2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Titu au oprit în trafic pentru control  un autoturism condus de C.M., de 38 de ani, din municipiul Bucureşti, fără permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deţine permis de conducere ( OUG 195/2002 R)”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Un alt exemplu

“În ziua de 18 februarie 2012, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgovişte au oprit în trafic pentru control  un autoturism condus de A.V., de 32 de ani, din localitate.

În urma controlului documentelor conducătorului auto, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deţine permis de conducere ( OUG 195/2002 R)”, mai precizează sursa citată.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite