Tânărul care a întreţinut relaţii sexuale cu trei băieţi minori, arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Burcea, tânărul în vârstă de 20 de ani, din Mătăsaru, acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale orale cu un minor de 7 şi cu alţi doi băieţi de 11 ani, a fost arestat preventiv.

Iniţial, magistraţii Tribunalului Dâmboviţa au dispus cercetarea în libertate a acestuia, dar astăzi, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti, au admis recursul procurorilor dâmboviţeni şi au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, cei doi minori în vârstă de 11 ani din comuna Mătăsaru sunt suspectaţi şi ei că l-au supus la perversiuni sexuale pe acelaşi copil şapte ani.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că în toamna anului 2010 şi în primăvara anului 2011 Cătălin Burcea, de 20 de ani, împreună cu doi copii de 11 ani din satul Tetcoiu, comuna Mătăsaru, au întreţinut raporturi sexuale orale cu minorul de şapte ani, faptele petrecându-se în zona islazului comunal şi în spatele şcolii", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

Cei doi copii de 11 ani nu sunt acuzaţi deocamdată în acest dosar. Oamenii legii au extins însă cercetările, în condiţiile în care din declaraţiile părinţilor copiilor, reiese că aceştia ar fi fost şi ei violaţi de tânărul de 20 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite