ASTĂZI: Sute de vizitatori la „Târgul Educaţional”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aglomeraţie la „Târgul ofertelor educaţionale”, organizat de Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa la Clubul Studenţilor din Târgovişte!

Elevii de clasa a VIII-a şi părinţii lor au vizitat cu interes standurile expoziţionale şi au cerut informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de studiu şi cazare de la reprezentanţii celor 30 de unităţi de învăţământ liceal din judeţ. Pentru anul şcolar 2011/2012, sunt disponibile în Dâmboviţa, ne informează inspector Mihaela Anton – purtător de cuvânt la Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, 5790 de locuri la zi şi 210 la seral şi fără frecvenţă.

6.000 de locuri disponibile


Viitorii liceeni au fost atraşi în mod deosebit de ofertele prezentate de colegii mai mari. Elevi de clasa a X-a şi a XI-a încercau să le influenţeze decizia, vorbindu-le deschis despre experienţa lor.

image

„Atmosfera este una deosebită la Seminarul Teologic. Este o şcoală care te formează pentru viaţă, te învaţă să te comporţi, să fii sociabil. Este o şcoală altfel, unde ai parte de o educaţie foarte bună, având în vedere că profesorii sunt preoţi”, spune Cristian Duţescu, din clasa a XI-a.

Adolescenţii s-au îngrămădit şi la standul Grupului Şcolar Agricol Nucet, arătându-se interesaţi de profilul tradiţional al şcolii – tehnician veterinar, dar şi de specializările „Turism”; „Organizator bancheting”; „Tehnician analize produse alimentare” sau „Fotbal”.

Profesorul Liviu Bobaru i-a lămurit pe cei interesaţi şi cu privire la oferta de cazare, având în vedere că liceul este situat într-o zonă rurală. „Avem un internat foarte bine dotat. Cred că este unic în judeţ. Elevii noştri plătesc pentru cazare doar 60 de lei lunar şi câte 16 lei/zi pentru cele trei mese”, spune Liviu Bobaru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite