ANORMAL Consilierii locali depăşesc numeric angajaţii din primăriile de comune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarii încearcă să găsească soluţii administrative eficiente
Primarii încearcă să găsească soluţii administrative eficiente

Primarii celor 89 de localităţi din Dâmboviţa, Florin Popescu - preşedintele Consiliului Judeţean şi prefectul Iancu Caracota au dezbătut de la A la Z problemele cu care se confruntă administraţiile publice locale, de la buget la numărul insuficient de salariaţi.

"Sunt lucruri pe care le ştiu de 6 ani, şi, de asemenea, sunt lucruri noi  pe care le-am aflat astăzi, de exemplu că la comune, numărul de consilieri este mai mare decât numărul de salariaţi, ceea ce nu mi se pare în regulă. Această situaţie nu se regăseşte în cadrul consiliilor judeţene şi de municipii", a punctat Florin Popescu.

Şeful administraţiei judeţene le-a dezvăluit primarilor care sunt proiectele majore care vor fi finanaţte prin bugetul anului viitor. "vor fi fonduri şi pentru reabilitarea drumului de la Tărtăşeşti la Târgovişte – Sinaia, dar  şi pentru lărgirea la 4 benzi a drumului de la Bâldana la Titu, pentru finalizarea drumului dintre Ploieşti – Târgovişte şi Găeşti, precum şi pentru finalizarea podului de la Ioneşti".

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite