ANI îl acuză pe primarul comunei Dragomireşti de fals în declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Vlădulescu
Dragoş Vlădulescu

Primarul comunei Dragomireşti, Dragoş Vlădulescu, a fost reclamat la Agenţia Naţională de Integritate de către prefectul Dâmboviţei, pentru conflict de interese. ANI a constatat că edilul nu a menţionat calităţile de asociat şi administrator la SC Vladostar Prod SRL, astfel că îl acuză de fals.

Agenţia Naţională de Integritate, în baza legii, a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, în vederea efectuării de cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de fals în declaraţii de către Dragoş Vlădulescu, primarul comunei Dragomireşti, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 292 Cod penal.

În momentul de faţă primarul este nevinovat

„Actul administrativ emis de ANI a fost atacat la Curtea de Apel Ploieşti şi am primit câştig de cauză. Aşadar, actul emis de ANI a fost anulat. Iată că o primă măsura, care este executorie, ne este favorabilă. Practic, în momentul de faţă, primarul este nevinovat”, a declarat pentru Adevărul de Seară, avocatul Adrian Ţuţuianu, preşedintele executiv al PSD Dâmboviţa.

Edilul şef este asociat şi administrator la SC Vladostar Prod SRL, firmă de tâmplărie, al cărei sediu îl are amplasat chiar în curtea casei sale. Dragoş Vlădulescu este primar al comunei Dragomireşti din anul 2004, fiind la al doilea mandat. Este văzut bine de aomenii din localitate, mai ales că a realizat reţeaua de distribuţie a gazelor, a reabilitat grădiniţa, şcoala şi farmacia.

Primarul nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite