AJUTOR PENTRU EUROLIGĂ Patru noi jucătoare la CSM Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru noi jucătoare la CSM Târgovişte
Patru noi jucătoare la CSM Târgovişte

Cu toate că oficialii echipei de baschet CSM Târgovişte nu au anunţat nimic legat de staff şi componeţa lotului, siturile de specialitate anunţă ca şi rezolvate cel puţin patru transferuri.

Chiar dacă oficialii echipei de baschet CSM Târgovişte nu au oferit informaţii legate de staff-ul tehnic şi de componenţa echipei, pe siturile de specialitate se anunţă mai multe transferuri ca şi rezolvate.

Conform totalbaschet.ro, pentru CSM Târgovişte au semnat mai multe jucătoare străine, în număr de patru. Elina Babkina (Fenerbahce), Ivanka Matic (Galatasary), Ksenia Tikhonenko (Spartak Moscova Vidnoje) şi Olga Vorobyeva (Spartak Sankt Petersburg) vor juca din sezonul următor pentru echipa târgovişteană în Euroligă. În presa locală se anunţă că au fost deja acontate şi româncele Monika Broşovszki (ICIM Arad) şi Claudia Pop (CSM Satu Mare).

Acelaşi site de specialitate dă mai mult ca sigură venirea ca antrenor principal a grecului George Dikeoulakos, al cărui staff va fi mai mult ca sigur format din cei alături de care a colaborat şi la Fenerbahce, Sakis Paralakis (antrenor secund), George Lithopoulos (preparator fizic) şi Hristos Poulis (fizioterapeut).

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite