74 de percheziţii în casele hoţilor de petrol. Anchetatorii sunt cu ochii şi pe trei poliţişti, un pompier şi un jandarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sudul judeţului Dâmboviţa, dar şi judeţele Argeş, Prahova şi Teleorman, sunt luate cu asalt de anchetatori care vor cu orice chip să destructureze o întreagă grupare infracţională care se ocupa cu furtul de produse petroliere. Nu mai puţin de 74 de percheziţii domiciliare sunt efectuate la această oră.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a dispus efectuarea a 74 de percheziţii domiciliare pentru identificarea şi cercetarea unor grupări infracţionale specializate în furtul de produse petroliere din conducte magistrale, pe raza judeţelor Dâmboviţa, Argeş şi Teleorman. Acţiunile au drept scop şi probarea unor infracţiuni de corupţie.

Percheziţiile sunt efectuate de poliţişti din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Dâmboviţa, Argeş, Prahova şi Teleorman şi  Direcţiei Generale Anticorupţie cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, Inspectoratului General al Aviaţiei, Direcţiei de Supravegheri Operative, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi Serviciului Român de Informaţii. Activităţile sunt coordonate de către conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cadre MAI implicate în furtul de ptrol

Există informaţii că şi trei poliţişti, un pompier şi un jandarm ar fura produse petroliere din conducte, potrivit unor surse judiciare. Oamenii legii colaborează cu ofiţerii DGA, având în vedere că informaţiile pe care le au arată că presupuşi hoţi de combustibil erau sprijiniţi de trei poliţişti, un pompier şi un jandarm din judeţul Dâmboviţa. Oamenii legii urmează să ridice pentru audieri aproximativ 70 de persoane implicate în furtul de combustibil, despre 37 dintre acestea existând informaţii şi probe că sunt implicate direct în furtul de produse petroliere din conducte, pe care ulterior le vindeau deţinătorilor de utilaje agricole.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite