560 de ani de la atestarea documentară a comunei Lucieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul de manifestări organizate pe 8 septembrie cuprinde multe acţiuni religioase, culturale, sociale şi sportive. Cu această ocazie revine pe scenele din judeţ cunoscutul solist de muzică populară Benone Sinulescu.

În Sfânta Zi de Naştere a Maicii Domnului, după marcarea Hramului Bisericii Ciurari, toţi cetăţenii comunei sunt invitaţi pe Stadionul Lucieni, unde vor avea parte de un spectacol pe cinste. Maestrul Benone Sinulescu va concerta după o lungă perioadă de absenţă de pe scenele dâmboviţene. Vor mai susţine recitaluri: Emilia Ghinescu. Valeria Arnăutu, Corina Dragomir, Ioan Alungulesei, Camelia Conovici, Liliana Mocănescu, Ansamblul „Stejărelul” din Lucieni, Ansamblul „Vestitorii Aninoasei”, Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor.

Cu prilejul împlinirii a 560 de ani de la prima atestare documentară a localităţii, toate familiile din Lucieni vor primi Certificate de Apreciere. De asemenea, se organizează lansări de carte, simpozioane, nunţi de aur şi de argint, sărbătoarea majoratului şi un târg de toamnă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite