2500 de “NU” Primăria Târgovişte desfiiţează mare parte din parcările cu plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2500 de târgovişteni au spus “NU” parcărilor cu plată din oraş, în numai două zile. Agitaţia care a cuprins Târgoviştea odată cu înfiinţarea parcărilor cu plată aproape pe toate străzile municipiului se pare că a pus pe gânduri autorităţile locale.

S-a mai adăugat şi campania de strângere de semnături, iniţiată de consiliera municipală Cornelia Paraschiv, demers care ar fi avut ca finalitate acţionarea în judecată a Consiliului Local.

Rămân patru parcări cu plată şi trei parcări rezidenţiale

Primarul Gabriel Boriga a anunţat faptul că de luni, 3 mai 2010, parcările cu plată din mai multe zone ale municipiului vor fi desfiinţate şi ne-a asigurat că nu vor apărea altele noi. Din 3 mai, cetăţenii vor putea parca gratuit autoturismele fără teama că le vor fi blocate roţile în următoarele perimetre: Autogară, strada Constantin Brâncoveanu, RAGC, 1001 Articole, Liceul Ienăchiţă Văcărescu, Piaţa Bărăţiei, Finanţe Publice şi zona Gării. Vor rămâne parcări cu plată pe patru mari bulevarde din cebntrul oraşului. Este vorba de Strada Grigore Alexandrescu (în faţa blocurilor E), Bulevardul Libertăţii, Bulevardul Mircea cel Bătrân şi Bulevardul Independenţei (de la XXL până la Caraiman). De asemenea, rămân parcările rezidenţiale (Micro IV, în spatele Hotelului Dâmboviţa şi în spatele Minisat), unde oamenii, pe mai departe, vor plăti. “Îi informez pe cetăţenii din municipiul Târgovişte că solicitările şi nevoile lor nu-mi sunt indiferente. Trebuie să conştientizăm cu toţii că, indiferent de zona în care locuim sau în care ne desfăşurăm activitatea, trebuie să ne raliem la normele care ne conduc spre un trai civilizat, spre un oraş modern şi european”, a declarat primarul.

Nu se mai blochează roţile în parcare

Vor apărea schimbări importante şi în ceea ce priveşte administrarea celor patru mari parcări cu plată din oraş. Primarul promite că nu vor mai putea fi blocate roţile autoturismelor dacă proprietarii nu au estimat corect timpul cât vor folosi parcarea publică.

Foto explicaţie: 2500 de târgovişteni au semnat pentru a fi desfiinţate parcările cu plată

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite