Cascadorul din rondul giratoriu. Accident violent filmat întâmplător la Suceava VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina a intrat cu viteză în rondul giratoriu - secvenţa 3
Maşina a intrat cu viteză în rondul giratoriu - secvenţa 3

Un şofer neatent şi băut a intrat în plin într-o maşină parcată în jurul rondului, iar autoturismul pe care-l conducea a fost la un pas de a se răsturna.

Un tânăr şofer sucevean "a uitat" să reducă viteza în momentul în care a intrat într-un rond giratoriu şi a intrat în plin în bordură şi, ulterior, într-o maşină parcată lângă trotuar.

Vezi aici video cu accidentul din Burdujeni, Suceava!

Impactul a fost atât de violent , încât maşina în care se afla a fost la un pas să se răstoarne. Accidentul a avut loc seara târziu în urmă cu câteva zile şi a fost surprins întâmplător de un cameraman amator care filma traficul din rondul giratoriu.

Maşina a intrat cu viteză în rondul giratoriu - secvenţa 1

Ca prin minune, şoferul, singura persoană implicată în accident, n-a păţit nimic. În imagini apare un martor, care fuge îngrijorat spre locul accidentului pentru a se asigură că tânărul şofer, care a ieşit din maşină pe geamul lateral din stânga, este în regulă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, tânărul care a provocat tamponarea are 21 de ani şi este din municipiul Suceava.

„Tânărul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,17. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru trei luni de zile", a declarat inspectorul principal Gabriel Panţiru.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite