Şeful Educaţiei sucevene, demis după ce a schimbat partidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Carcalete, şeful IŞJ Suceava
Petru Carcalete, şeful IŞJ Suceava

Petru Carcalete, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava, a fost demis luni imediat după ce a schimbat partidul. Carcalete, membru al PDL, a trecut pe 5 martie la PNL. 

Şeful IŞJ Suceava, Petru Carcalete, destituit din funcţie la două ore după ce s-a înscris în PNL. Carcalete ar urma să fie candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi.

Ordinul prin care Carcalete a fost demis din funcţia pe care o deţine din 2005 a fost semnat de ministrul Educaţiei luni. Totodată, ordinul prevede că fostul inspector şcolar general revine la catedra rezervată.

„Nu ştiu nimic, poate a venit pe fax după terminarea orelor de program de la Inspectoratul Şcolar. Mă aştept la orice, iar dacă decizia demiterii a fost luată mă voi întoarce la catedră fără nici un fel de probleme", a declarat Petru Carcalete.

Ordinul de încetare a detaşării lui Carcalete a fost trimis în jurul orei 16.00, la două ore după ce liderul liberarilor suceveni a anunţat că acesta s-a înscris în PNL.

Petru Carcalete este şi consilier judeţean şi preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava, iar pentru că s-a înscris într-un alt partid urmează să-şi piardă şi calitatea de ales judeţean.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din judeţ.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite