Explozie într-un bloc din Fălticeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geamurile și ușa au fost distruse de suflul exploziei
Geamurile și ușa au fost distruse de suflul exploziei

Un bărbat a fost rănit vineri după-amiază din cauza exploziei unei butelii într-un bloc de garsoniere din municipiul Fălticeni.

Un apel la 112 în jurul orei 16.30 a anunţat incidentul, iar pompierii militari s-au deplasat imediat la faţa locului, la un bloc de garsoniere din strada Aleea Nucului. În imobil, în momentul exploziei, erau trei persoane.

proprietara, Eozefina A. (80 ani) şi doi vecini, Carmen P. (36 ani) şi Dumitru A. (46 ani). „Bărbatul a schimbat butelia proprietarei dar a efectuat greşit operaţiunile de montare, din această cauză acumulându-se gaze. Deflagraţia s-a produs în momentul în care a fost aprins aragazul", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Cinci incendii într-o singură zi la Suceava. Vezi ce recomandă pompierii

În urma exploziei bărbatul a suferit arsuri minore pe 2% din corp, mai exact pe mâini, iar cele două femei au suferit un atac de panică. Cele trei persoane au primit primele îngrijiri medicale, dar au refuzat internarea în spital. Explozia de la Fălticeni a avut drept urmare distrugerea mai multor uşi din scara blocului, dar şi a unor geamuri, respectiv a unui boiler.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli cele mai importante știri din oraș și județ.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite