Peste 25.000 de pachete de ţigări de contrabandă, confiscate la frontiera cu Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul cu ţigări între Ucraina şi România pare să fi devenit un sport naţional pentru sucevenii care locuiesc în apropierea frontierei de stat.

În ultimele două zile, poliţiştii de frontieră au confiscat peste 25.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în unul din cazuri fiind nevoiţi să folosească şi armamentul din dotare. Valoarea ţigărilor confiscate se ridică la aproximativ 170.000 de lei.

Vineri, o patrulă de la SPF Brodina a descoperit mai multe colete abandonate în care erau 9.450 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. În aceeaşi zi, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, echipa de control a descoperit într-un microbuz Mercedes Benz, în locaşuri special amenajate după bancheta din spate şi în plafonul microbuzului, 5.800 de pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană şi Republica Moldova.

Ultima captură s-a înregistrat sâmbătă după amiază, când un echipaj de la SPF Rădăuţi a observat mai multe persoane care se deplasau de la linia de frontieră către localitatea Vicovu de Sus. Suspecţii au fost urmăriţi şi pentru că au refuzat să se oprească la somaţiile, au fost trase trei focuri de avertisment în plan vertical. Cu acest prilej, au fost reţinute două persoane, iar în apropiere s-au descoperite 20 baxuri care conţineau 10.000 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite