A reclamat că nu are suficient tuş pe ştampila de vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din cele 22 de sesizări primite de poliţişti, 13 nu s-au confirmat, iar 5 erau încă în lucru
Din cele 22 de sesizări primite de poliţişti, 13 nu s-au confirmat, iar 5 erau încă în lucru

Incidentele electorale înregistrate până la orele 15.00 în judeţul Suceava au fost rezolvate de autorităţi.

Din cele 22 de sesizări primite de poliţişti, 13 nu s-au confirmat, iar 5 erau încă în lucru. Cele 4 cazuri cu probleme se referă la furtul unei ştampile dintr-o secţie de votare din municipiul Suceava, una referitoare la desfacerea de băuturi alcoolice în perimetrul unei secţii de votare din municipiul Suceava, iar două sesizări au vizat aspecte legate de procesul electoral, ce au fost soluţionate de preşedinţii secţiilor de votare.

O parte dintre incidentele semnalate s-au dovedit nu doar neîntemeiate, ci de-a dreptul ridicole. Dacă un sucevean a sunat la 112 să reclame că nu are destul tuş pe buletinul de vot, un altul a reclamat că tuşul a trecut prin buletinul de vot.

Astăzi, 10 iunie, vei putea afla, pe suceava.adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului Suceava: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 575.000 de suceveni. Candidează 11.045. Află rezultatele votului astăzi, pe suceava.adevarul.ro

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite