Două zile de proteste la Rădăuţi. 100 de oameni au ieşit în stradă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri a fost a doua zi consecutiv în care salariaţii SC Servicii Comunale SA Rădăuţi au ieşit în stradă pentru a-şi striga nemulţumirile.

La orele prânzului, în jur de 100 de angajaţi ai societăţii prestatoare de utilităţi în Rădăuţi, „înarmaţi" cu pancarte, au dorit să atragă atenţia conducerii primăriei din localitate despre situaţia financiară dificilă în care s-a ajuns. Oamenii îl consideră principal responsabil pe primarul Aurel Olărean, care refuză să plătească lucrările efectuate de SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, societate subordonată Consiliului Local.

image

„Am organizat aceste proteste pentru că Primăria Rădăuţi are o datorie de peste 110 miliarde de lei vechi la firma noastră. Din acest motiv nu am putut să cer majorări de salarii sau premii pentru oamenii noştri", a declarat Constantin Ţugui, liderul de sindicat de la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi. Restanţele pe care Primăria Rădăuţi le are datează încă din 2008.

Mitingurile de ieri şi de astăzi au fost autorizate şi au durat mai puţin de o oră, perioadă în care muncitorii de la Servicii Comunale s-au plimbat pe străzile din Rădăuţi şi şi-au strigat la portavoce nemulţumirile.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite