Minor cercetat de poliţie pentru că şi-a agresat tatăl

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent în vârstă de 16 ani este cercetat de poliţiştii din Vatra Dornei pentru infracţiunea de vătămare corporală după ce şi-a băgat tatăl în spital.

Între bărbatul în vârstă de 52 de ani şi cei doi copii ai săi, ambii de 16 ani, intervenise o stare tensionată instalată la scurt timp după moartea soţiei, respectiv mamei minorilor. Nemulţumirile şi scandalurile erau legate de faptul că tatăl venea acasă băut în mod frecvent. La fel s-a întâmplat şi luni seară, când bărbatul a ajuns acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi a început să se certe din nou cu propriii copii. La un moment dat a lovit cu piciorul o găleată cu apă, ceea ce l-a înfuriat pe unul dintre copii, care l-a împins.

Tatăl s-a dezechilibrat şi a căzut peste o masă, lovindu-se în zona toracică dreaptă. Pentru că bărbatul acuza dureri, copiii au chemat ambulanţa şi l-au dus la spital. Deoarece starea de sănătate s-a înrăutăţit, medicii din Vatra Dornei au decis să-l transfere la o clinică din Iaşi, unde se află internat şi în prezent.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite