A stat cazat la hotel o săptămână şi apoi s-a aruncat de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moarte învăluită în mister într-un hotel din centrul municipiului Suceava.

Corneliu Agafiţei, un bărbat în vârstă de 60 de ani, şi-a pus capăt zilelor ieri dimineaţă, după ce a sărit de la etajul doi al camerei în care era cazat.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 8.00, iar cea care a anunţat poliţia a fost recepţionera Hotelului Gloria, aflat în administrarea Regiei Autonome a Patrimoniului Protocolului de Stat.

Bărbatul, originar din judeţul Botoşani, se cazase la hotelul din centrul Sucevei pe 2 iulie 2012 şi potrivit martorilor se pregătea să plece la muncă în străinătate.

„Petrecea destul de mult timp în cameră, iar uneori îşi lua şi câte ceva de băut. Cât timp a stat cazat aici nu ne-a creat probleme deosebite", a precizat recepţionera care a şi sunat la 112 pentru a anunţa evenimentul.

Cadavrul bărbatului a fost găsit pe betonul din curtea interioară a Hotelului Gloria, la aproximativ un metru distanţă de clădire. Anchetatorii au intrat apoi în cameră pentru a afla cât mai multe date.

„Procedând la examinarea camerei în care a fost cazat, s-a constatat că aceasta era încuiată cu cheia hotelului pe interior, fără urme de forţare, fiind descuiată în prezenţa poliţiştilor de personalul hotelului cu cheia de rezervă. Camera este prevăzută cu un geam în doua canate, canatul din dreapta fiind găsit larg deschis", se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

Primele ipoteze ale anchetei conduc la concluzia că a fost vorba de o sinucidere, dar cercetările continuă şi pe alte piste, necropsia urmând să mai clarifice o parte din necunoscute.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite