Bătrână ucisă de flăcări în judeţul Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a produs miercuri dimineaţă în satul Lunceşti din comuna Buneşti. Victima are 84 de ani. De la începutul anului au fost peste 90 de incendii în judeţul Suceava.

Pompierii au fost anunţati miercuri la ora 5.38 despre producerea unui incendiu în satul Lunceşti, comuna Buneşti. Detaşamentul de pompieri Fălticeni a plecat cu două autospeciale ca să stingă focul izbucnit la locuinţa unei bătrâne.

Casa construită din chirpici, pe astereală din lemn, acoperită cu draniţă şi carton asfaltat, ardea mocnit, iar pompierii spun că aceste materiale au favorizat dezvoltarea rapidă a incendiului. Proprietara casei, o femeie de 84 de ani, a murit.

34 de intervenții în ultimele 24 de ore pentru pompierii suceveni

Flăcările au fost stinse după o oră şi jumătate. Casa de 64 de metri pătraţi a ars în proporţie de 80%. Pompierii cred că incendiul a izbucnit din cauza jarului sau a scânteilor căzute din sobă.

De la începutul anului şi până pe 8 februarie, pompierii suceveni au intervenit la peste 90 de incendii. „Cu victima din această dimineaţă, numărul total înregistrat de la începutul anului (în urma incendiilor), a ajuns la şase, din care trei decedaţi şi trei răniţi“, spune Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru a fi la curent cu evenimentele din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite