Tineri din Rădăuţi au răpită o minoră, au obligat-o să se prostitueze, au filmat-o şi au postat înregistrarea pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caz şocant la Suceava, unde o minoră de numai 14 ani a fost răpită de pe stradă şi dusă într-un apartament din Rădăuţi.

Sechestrată timp de patru zile, fata a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu mai multe persoane.

În plus, minora a fost forţată să întreţină relaţii sexuale şi cu o femeie, scenele fiind înregistrate şi distribuite apoi pe YouTube. Anchetatorii au stabilit că trei tineri, unul în vârstă de 27 de ani din Suceava şi doi din Rădăuţi, unul de 30 şi celălalt de 31 de ani, au întâlnit pe 15 august 2011 o minoră în parcul central din Rădăuţi. Cei trei i-au propus fetei să-i însoţească, dar cum aceasta i-a refuzat au revenit a doua zi şi au urcat-o cu forţa într-o maşină cu geamuri fumurii transportând-o la locuinţa din Rădăuţi a unuia dintre răpitori.

Timp de câteva zile, fata a fost obligată să se prostitueze. După patru zile tinerii au adus o altă persoană de sex feminin, în vârstă de 30 de ani. Cele două au fost obligate să întreţină raporturi sexuale, iar unul dintre tineri a filmat scenele pe care apoi le-a distribuit pe internet.

Anchetatorii au efectuat în marţi dimineaţă 5 percheziţii în Rădăuţi, iar 5 suspecţi au fost conduşi la sediul Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Suceava pentru audieri.
Oamenii legii au ridicat pentru cercetări laptopuri, calculatoare, telefoane mobile şi CD-uri.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite