Regal chinologic la Suceava în faţa a sute de spectatori FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii care i-au încântat pe cei câteva sute de spectatori prezenţi
Câinii care i-au încântat pe cei câteva sute de spectatori prezenţi

Zeci de animale din cele mai diferite rase au fost prezentate de stăpânii lor cu ocazia unei acţiuni care a avut loc duminică, în parcarea unui centru comercial din municipiul Suceava.

Câinii care i-au încântat pe cei câteva sute de spectatori prezenţi, printre care şi foarte mulţi copii, aparţin reprezentanţilor Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava, respectiv Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, care au răspuns invitaţiei lansate de organizatori.

De la rase de câini mici, cum este buldogul francez, şi până la ciobăneştii româneşti de Bucovina, toate exemplarele au fost admirate şi aplaudate de cei prezenţi.

Fiecare cu câinele lui

La final a avut loc şi o demonstraţie, în care mai mulţi câini au executat comenzile stăpânilor sau au arătat cum se comportă în condiţii de luptă reală, în timp ce un labrador şi-a demonstrat talentul de a descoperi cu ajutorul mirosului diferite lucruri.

Reprezentanţii Asociaţiei Chinologice a Judeţului Suceava spun că acţiunea de duminică a fost doar un preambul la Cupa Bucovinei, care va avea loc pe 31 martie şi 1 aprilie în acelaşi loc.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite