FOTOGALERIE Familia victimelor de la Siret, doi ani de suferinţă şi chin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Hriţcu (dreapta) şi avocatul său (centru)
Vasile Hriţcu (dreapta) şi avocatul său (centru)

Crima care l-a lăsat fără soţia, Carmen, şi fiica, Raluca, l-a marcat pe viaţă pe Vasile Hriţcu.

În cele 25 de luni care s-au scurs de la tragicul eveniment de la Siret, el şi fiul său, Cristi, nu au lăsat să treacă nici o săptămână fără să meargă măcar de două ori la mormântul unde îşi duc somnul de veci Carmen şi Raluca.



Bărbatul a ţinut să participe la toate procesele care au avut loc la Cernăuţi, motiv pentru care la fiecare termen, împreună cu fiul şi cu soacra, trecea graniţa pe jos, iar mai departe mergea cu o maşină la tribunal. Au dorit să vadă reacţia lui Leonid Zaporozhets când s-a citit condamnarea pe viaţă „Când judecătorul a citit sentinţa se uita pe geam. Nu i s-a mişcat niciun muşchi pe faţă", a povestit Vasile Hriţcu.

Vrea daune materiale

Chiar dacă mai are lucruri neclare vizavi de cele petrecute în după-amiaza zilei de 17 februarie 2010, Vasile Hriţcu crede că soluţia dată la Cernăuţi este corectă. Hriţcu le-a mulţumit autorităţilor române pentru că l-au ajutat să ducă martorii la proces.

Vasile Hriţcu intenţionează să deschidă un nou dosar prin care să ceară daune de la ucrainean, fără a stabili deocamdată suma pe care intenţionează să o ceară.

Anchetatorii au adunat probe pentru a putea forma portretele criminalilor şi pentru a înţelege modul de lucru

Citeşte şi:
FOTO Ucigaşul mamei şi fetiţei de la Siret, condamnat la închisoare pe viaţă

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite