Muncitor îngropat sub un mal de piatră şi pământ, cu tot cu excavator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat care lucra pe un excavator a fost îngropat cu tot cu utilaj sub un mal de piatră şi pământ
Un bărbat care lucra pe un excavator a fost îngropat cu tot cu utilaj sub un mal de piatră şi pământ

Accidentul de muncă deosebit de grav a avut loc astăzi, 19 iunie, într-o carieră de piatră din comuna suceveană Şaru Dornei.

Un bărbat care lucra pe un excavator a fost îngropat cu tot cu utilaj sub un mal de piatră şi pământ care s-a surpat. Lucrările de excavare se petreceau în cariera de piatră Sărişoru Mic, iar malul avea o înălţime de 10-15 metri.

Tonele de piatră şi pământ care au căzut au distrus cabina utilajului, iar excavatoristul a rămas prins ca într-o capcană. Pentru scoaterea bărbatului în vârstă de 50 de ani a fost nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare, care au muncit mai bine de jumătate de oră.

Bărbatul a suferit fracturi la ambele picioare, iar după ce a primit ajutor de urgenţă de la medicii chemaţi la faţa locului a fost transportat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava şi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul şi cine se face vinovat de accident.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite