Un tânăr din Suceava a fost reţinut pentru că ar fi violat o tânără pe un terenul de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna suceveană Stroieşti, a fost reţinut, duminică şi este cercetat de poliţişti pentru viol, el fiind acuzat că sâmbătă seară a dus cu forţa pe terenul de fotbal din comună o tânără în vârstă de 20 de ani, pe care ar fi agresat-o sexual.

Potrivit IJP Suceava, o tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Stroieşti, a sesizat, sâmbătă seară, că a fost violată de un tânăr în vârstă de 21 de ani din localitate, transmite corespondentul Mediafax.

Tânăra a spus că, sâmbătă, în jurul orei 22.00, se întorcea de la serviciu, din municipiul Suceava, şi mergea spre locuinţa părinţilor săi, iar în zona stadionului a fost ajunsă din urmă de un tânăr care i-a pus mâna la gură şi, sub ameninţarea unui cuţit, a dus-o cu forţa pe terenul de fotbal, unde prin violenţă a întreţinut raport sexual normal şi anal cu aceasta.

Ea a menţionat că l-a recunoscut pe tânăr întrucât îl ştia de mai mult timp. După două ore, poliţiştii au reuşit săl prindă pe tânăr, acesta recunoscând la audieri că a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, dar a invocat consimţământul acesteia. În urma examinării medico-legale a tinerei s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni specifice unei agresiuni sexuale necesitând pentru vindecare şase-şapte zile de îngrijiri medicale. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite