Primarul stresat din Câmpulung a plecat cu maşina de serviciu să se relaxeze în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Șerban, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Foto dinuzara.com
Gabriel Șerban, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Foto dinuzara.com

Edilul Gabriel Constantin Şerban (PD-L) a plecat în concediu la început de an cu maşina de serviciu. Acesta a ales să se relaxeze împreună cu soţia şi soacra.

Destinaţia de vacanţă este Austria, unde edilul doreşte să se relaxeze la schi. Deplasarea a făcut-o însă cu o maşină de teren marca Hyundai, aparţinând Centrului de Informare Turistică, instituţie aflată în subordinea Primăriei Câmpulung Moldovenesc. Primarul este plecat în străinătate de pe data de 3 ianuarie, iar zilele următoare trebuie să revină în ţară.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a dat în judecată o pensionară pentru că l-a stresat și nu poate procrea

Am încercat să-l contactăm telefonic pe Gabriel Şerban pentru a afla opinia sa vizavi de folosirea unei maşini de serviciu în interes personal, numai că acest lucru nu a fost posibil.

În schimb, consilierii locali din Câmpulung Moldovenesc au rămas şocaţi când au aflat de noua ispravă a edilului.

Vasile Vargan, consilier din partea PSD, a spus că dacă lucrurile stau aşa primarul a comis un abuz în serviciu şi trebuie tras la răspundere.

Dan Andrei Timu, consilier ales pe listele PNL, a precizat că maşina trebuia să deservească centrele de informare turistică nu doar din Câmpulung Moldovenesc, ci şi din localităţile învecinate. „De o bună bucată de vreme, această maşină este folosită de primar, iar la prima şedinţă de Consiliu Local îi vom cere explicaţii", a menţionat Timu.

Gabriel Şerban este acelaşi primar care acum câteva săptămâni a acţionat în judecată o pensionară pe motiv că aceasta îl tracasează şi nu poate procrea. Edilul i-a cerut bătrâne şi daune de 400.000 de lei.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite