Suceava: S-a răsturnat cu maşina din cauza unei căruţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: S-a răsturnat cu maşina din cauza unei căruţe
Suceava: S-a răsturnat cu maşina din cauza unei căruţe

În urmă cu două zile un localnic din Marginea, şofer pe o autoutilitară cu remorcă s-a răsutrnat cu maşina din cauza unui căruţaş.

Şoferul Constantin A., în vârstă de 21 de ani din Marginea în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă încărcate cu 32 de metri cubi de lemn, din cauză că nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de o căruţă aflată în faţa sa, s-a răsturnat cu maşina în curtea unui localnic.

Pentru a evita impactul dintre căruţă şi autoutilitară, şoferul a virat brusc la stânga şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Autoutilitara a intrat pe acostamentul din stânga şi în urma efectuării manevrelor de redresare a ansamblului de vehicule remorca s-a răsturnat.

În urma răsturnării remorcii, materialul lemnos a fost împrăştiat atât pe partea carosabilă, cât şi în afara acesteia, fiind avariată aproape în totalitate remorca şi autoturismul proprietatea lui Mircea G. parcat în curtea locuinţei unde s-a produs dezastrul.

Din cauza impactului a fost rupt stâlpul de la reţeaua electrică fără a fi întreruptă alimentarea cu energie electrică, distruse mai multe bunuri (poarta de acces, peretele unei anexe, gard) şi provocat leziuni la membrul inferior stâng a cabalinei care tracta atelajul implicat.

Niciunul dintre cei doi conducători nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite