Suceava: Un tânăr a murit în urma impactului dintre o mașină și o căruță

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Un tânăr a murit în urma impactului dintre o mașină și o căruță
Suceava: Un tânăr a murit în urma impactului dintre o mașină și o căruță

Un tânăr sucevean fără permis de conducere are pe conștiință pasagerul care a murit în urma coliziunii mașinii sale cu o căruță.

Azi dimineață, la ora 04.15, a avut loc un tragic accident de circulație în afara comunei Ilişeşti.

G. Petru, 19 ani localnic, a intrat în coliziune lateral stânga cu o căruță condusă în aceeaşi direcţie de mers de L. Neculai de 36 ani localnic, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul minorului A.I. de 17 ani din municipiul Suceava, pasager pe scaunul dreapta faţă şi rănirea uşoară a șoferului.

Tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere iar tragedia s-a produs din cauza vitezei excesive şi a neatenţiei sale în conducerea autoturismului.        

Acesta nu a fost testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Filmul tragediei

Rulând pe o porţiune de dreaptă de șosea, cu viteză excesivă, autoturismul s-a ciocnit frontal de o căruţă care se deplasa în aceeași direcţie.

Automobilul marca Audi 100 a ieşit de pe carosabil în urma impactului şi s-a răsturnat în șanț.

În căruţă se aflau L. Neculai, 36 ani şi C. A. T., 33 ani, care au scăpat ca prin minune și au refuzat transportul la spital.

Șoferul a fost proiectat prin parbriz în afara maşinii, deoarece nu purta centura de siguranţă. Prietenul său a murit strivit în urma ciocnirii.

Pompierii suceveni, din echipajele de Descarcerare şi SMURD, nu au mai putut decât să scoată din caroseria contorsioantă corpul lipsit de viață al pasagerului.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite