Suceava: 15 milioane de euro pentru drumurile noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: 15 milioane de euro pentru drumurile noastre
Suceava: 15 milioane de euro pentru drumurile noastre

  Primarul a anunţat că în următorii ani străzile din Suceava vor arăta la standarde europene.

Deoarece lucrările de reabilitare a sistemelor de apă încă nu s-au terminat, iar Primăria mai are în proiect şi lucrări la sistemul de canalizare al oraşului dar şi la cel de termoficare, repararea drumurilor se va amâna pentru anul 2011.

Până atunci, străzile care au fost sparte pentru înlocuirea conductelor vechi vor fi cârpite iar cele care nu au nici o legătură cu lucrările vor râmâne pline de gropi în continuare.

Cu toate acestea, edilii speră ca în această toamnă să reuşească să refacă parţial străzile pentru o circulaţie cât mai bună.

Şoferii însă nu sunt prea încântaţi de amânarea proiectului de reparaţii capitale.”Cum nu au reparat până acum nu or să repare în veci. Până în 2011 se schimbă multe şi la Primărie, se uită toate promisiunile iar noi tot în gropi o să dăm. Că fac străzi la standarde  europene, asta s-o creadă cine vrea, nu noi”, a spus Ion Vintilă, şofer.

Pentru o astfel de lucrare generală Primăria pune la bătaie din fonduri proprii 15 milioane de euro.

Ion Lungu mai precizează faptul că Suceava va arăta un oraş civilizat şi înnoit după toate aceste lucrări care la ora actuală enervează localnicii.

Acesta face apel la răbdare şi înţelegere, deoarece, spune el, modernizarea se face în timp.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite