Un contrabandist a fost prins cu focuri de armă în Suceava. Avea 5.000 de pachete de ţigări în portbagaj FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contrabandist prins cu focuri de armă
Contrabandist prins cu focuri de armă

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Brodina au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a opri o maşină în care se aflau ţigări de contrabandă şi al cărei şofer a încercat să scape fugind.

Joi seară, în jurul orelor 22.00, oamenii legii au observat o Skoda Octavia cu numere de Marea Britanie şi i-au făcut semn şoferului să oprească. Iniţial, şoferul a oprit, dar în timp ce poliţiştii se pregăteau să-l legitimeze a plecat în trombă către un drum secundar din localitatea suceveană Straja.

Contrabandist prins cu focuri de armă

Oamenii legii au plecat în urmărirea fugarului, care în tentativa de a scăpa de ei a tamponat maşina poliţiei de frontieră. „S-a continuat urmărirea autoturismului care a acroşat din nou maşina poliţiei de frontieră, fapt pentru care, lucrătorii noştri au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare fiind trase 5 focuri de armă, două în plan vertical şi trei spre pneurile autoturismului. Maşina a derapat într-un şanţ, reuşindu-se astfel reţinerea numitului R. Ilie, în varstă de 19 ani, din oraşul Vicovu de Sus“, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

La controlul maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit 5.000 de pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă Republica Moldova, pentru care tânărul nu avea nici un act. Ţigările, în valoare de 45.000 de lei, au fost confiscate, iar maşina a fost ridicată şi indisponibilizată la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, tânărul fiind reţinut şi cercetat pentru contrabandă cu ţigări.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru ştiri proaspete din judeţ!

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite