Suceava: A comandat un telefon, dar a primit doi cartofi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: A comandat un telefon, dar a primit doi cartofi
Suceava: A comandat un telefon, dar a primit doi cartofi

Cumpărăturile online te scutesc de colindatul prin magazine, dar nu-ţi garantează că produsul primit este cel comandat. Un sucevean care a cumpărat de pe internet un telefon mobil a avut parte

Cumpărăturile online te scutesc de colindatul prin magazine, dar nu-ţi garantează că produsul primit este cel comandat.
Un sucevean care a cumpărat de pe internet un telefon mobil a avut parte de o surpriză neplăcută: în locul aparatului solicitat s-a trezit cu doi cartofi. Păgubitul, Ciprian G., l-a reclamat pe Vlad B. (18 ani) din Satu Mare, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a decis ieri începerea urmăririi penale împotriva acestuia, pe motiv de înşelăciune.

350 de lei pentru câţiva cartofi

Ciprian G. din municipiul Suceava a achitat suma de 350 de lei, plus taxele poştale, pentru un sfert de kilogram de cartofi, după ce a comandat de la inculpat, prin intermediul unui site de cumpărături online, un telefon mobil. Tânărul a aflat pe ce a dat banii abia atunci când a deschis coletul primit prin poştă. În loc de telefonul mult dorit, în cutie a descoperit doar doi cartofi.

„Prin intermediul unui site, cele două părţi au stabilit achitarea şi livrarea pachetului. Însă partea vătămată, după ce a achitat suma de 350 de lei a constatat că i-au fost livraţi doi cartofi într-o cutie“, a declarat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava. Până în acest moment, prejudiciul nu a fost recuperat. Inculpatul riscă o pedeapsă de la 6 luni până la 3 ani, dacă va fi găsit vinovat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Acest gen de incidente nu sunt necunoscute tinerilor suceveni. În urmă cu un an şi jumătate, un alt tânăr, de 17 ani, tot din municipiul Suceava, a fost păcălit în acelaşi mod, dar de această dată cu o cutie goală de rechizite şi câteva prezervative. Şi în acest caz, dosarul a ajuns pe mâna judecătorilor.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite