Suceava: L-a lovit cu ciocanul în cap din cauza băuturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: L-a lovit cu ciocanul în cap din cauza băuturii
Suceava: L-a lovit cu ciocanul în cap din cauza băuturii

Un bărbat în vârstă de 23 de ani din comuna Forăşti a ajung în stare gravă la spitalul din Fălticeni după ce a fost lovit în cap de către vecinul său cu un ciocan.

Oamenii legii au fost sesizaţi de către personalul medical al spitalului Municipal Fălticeni despre un pacient adus în stare gravă, care prezenta urme de agresiune.

Aseară, în jurul orei 20.00 la secţia de urgenţe a fost adus tânărul Marcel Stănescu cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut deschis, comoție cerebrală, plăgi scalp frontal şi temporal precum şi în regiunea nazală”.

Din cauza stării grave şi a simpomelor îngrijorătore, medicul de gardă a hotărât transportarea pacientului la spitalul judeţean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava pentru a putea fi examinat de un specialist neurochirurg.

În urma anchetei efectuată de poliţişti a rezultat că vecinul lui Marcel, pe fondul consumului de alcool a pornit o cerată şi apoi l-a lovit pe acesta cu ciocanul în cap.

Lui Ghiorghiţă S., autorul agresiunii i s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, însă măsurile legale vor fi luate după rezultatul medico legal.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite