Zece candidaţi pe un post titularizabil în şcolile sucevene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul va avea loc pe 13 iulie. Foto arhivă
Concursul va avea loc pe 13 iulie. Foto arhivă

Câteva zeci de candidaţi nu şi-au validat dosarul de înscriere, astfel că numărul celor care vor susţine titularizarea miercuri, 13 iulie, este de 755.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a înregistrat peste 800 de înscrieri pentru susţinerea examenului de titularizare, însă după etapa de validare a dosarelor au rămas în cursa pentru o catedră titularizabilă 755 de candidaţi. Dintre aceştia, doar 26 sunt din promoţia curentă.

Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris pentru ocuparea posturilor de învăţători, educatoare, limba română, limba engleză şi sport.

Susţinerea probelor practice/orale a demarat pe 8 iulie şi se va finaliza luni, 11 iulie. Proba scrisă este programată pentru ziua de miercuri, 13 iulie, în două centre de examen din municipiu, Colegiul Tehnic „Al.I.Cuza“ şi Şcoala cu clasele I-VIII nr. 11 „Miron Costin“.

Cei care vor obţine note peste 7 la examenul de titularizare vor putea opta pentru unul din cele 74 posturi cu o viabilitate mai mare de patru ani. Candidaţii care nu vor obţine o catedră titularizabilă şi cei cu note mai mici de 7 vor avea de ales între cele 585 posturi netitularizabile, din care 356 au între 16 şi 25 ore pe săptămână, şi 229 incomplete între 4 şi 17 ore/săptămână.

Citiţi şi: Cauzele notelor proaste la Bacalaureat

O creşă la 300 de copii în municipiul Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite