Vilă din Vama închisă în urma unei reclamații din perioada Sărbătorilor de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiștii au reclamat condiții improprii și dotări necorespunzătoare în conformitate cu legea. Proprietarii Vilei Excelsior au fost sancționați de inspectorii CJPC Suceava cu amendă în valoare de 12.000 lei, iar activitatea vilei a fost întreruptă până la remedierea problemelor.

Ajunși la fața locului comisarii Comisaritului Județean de Protecția Consumatorului Suceava au constatat că din camerele vilei lipseau pahare, noptiere, veioze, televizoare, doar cablurile acestora atarnau pe pereți, acolo unde ar fi trebuit să fie televizorul. Unele piese de lenjerie erau rupte, mocheta murdară, pereții crăpați, mobilierul deteriorat, toate acestea în situația în care pe site-ul de prezentare apare în fotografie o cameră frumoasă cu toate elementele de dotare în regulă. În bucătăria unității pereții erau murdari, mobilierul deteriorat, geamuri sparte, paviment crăpat, prosoape uzate.        

"Operatorul economic a mai fost controlat și sancționat de CJPC Suceava pentru încălcări ale legislației privind protecția consumatorilor în mai multe rânduri. De fiecare dată structura de cazare și restaurantul erau însă închise funcționand doar barul. Și la data controlului era aceeași situație, dar fără a exista pe site această informație", a declarat Elena Oanea, șefa CJPC Suceava

Avand în vedere toate aceste nereguli privind dotarea, faptul că între prezentarea pe site și realitatea de la fața locului erau diferențe majore proprietarii Vilei Excelsior au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 12.000 lei și cu suspendarea activității pană la remedierea deficiențelor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite