Vicovean urmărit de poliţişti prin Fălticeni în timp ce transporta ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost confiscate de către poliţişti
Ţigările au fost confiscate de către poliţişti

După ce l-au urmărit mai mulţi kilometri, bărbatul a abandonat maşina şi s-a făcut nevăzut. Poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului 7.500 de pachete de ţigări în valoare de 65.000 de lei.

Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.00, când un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului, în timpul supravegherii şi controlul traficului rutier pe DN 2E, pe raza localităţii Berchişeşti, a procedat la oprirea în trafic a unui autoturism prin folosirea mijloacelor de semnalizare acustice şi luminoase, dar şoferul a ignorat semnalele poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea spre municipiul Fălticeni.

"S-a procedat la urmărirea autoturismului până în municipiul Fălticeni, unde  a fost depistat pe strada 2 Grăniceri, abandonat şi prezentând avarii în partea din faţă. Procedându-se la verificarea autoturismului, s-a constatat că este proprietatea lui Vasile S. din oraşul Vicovu de Sus, iar autorizaţia provizorie de circulaţie este expirată din data de 26 noiembrie 2011", au declarat reprezentanţii IPJ Suceava.

Cu ocazia examinării criminalistice, în interiorului autoturismului cât şi în portbagaj, poliţiştii au găsit 7.500 pachete de ţigări de provenienţă Ucraina, în valoare de aproximativ 65.000 lei. Maşina a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni, iar ţigările au fost confiscate.

În cauză poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite