Vicovean dispărut de acasă, găsit mort în apa râului Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faetonul victimei era încărcat cu lemne de foc și se afla la aproximativ 2 km în amonte de locul în care a fost găsit înecatul. Victima prezenta o plagă în partea din față a craniului, neavând alte urme de violență pe corp. După stabilirea cauzei decesului poliţiştii vor dispune procedural.

Ieri, la ora 09.00, Postul de Poliție Straja a fost sesizat despre faptul că Gavril D., de 56 ani, din orașul Vicovu de Sus, a dispărut de la domiciliu, iar faetonul cu care se deplasa a fost găsit abandonat, pe raza comunei Straja.

Desfășurând activități de căutare a dispărutului, la ora 11.00, cadrele Postului de Poliţie Straja au fost anunțate despre faptul că a fost găsită o persoană de sex masculin înecată în albia râului Suceava. În temeiul sesizării, la nivelul Poliţiei municipiului Rădăuți s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, constatând că faetonul care aparține victimei era încărcat cu lemne de foc și se afla la aproximativ 2 km în amonte de locul în care a fost găsit înecatul“, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Faetonul a fost găsit abandonat pe marginea DJ 209G, pe lângă care trece râul Suceava, calul fiind găsit legat cu un lanț de partea stângă a vehiculului. Nu au fost descoperite urme care să ateste producerea vreunui eveniment rutier sau alte indicii. Martorul care a anunțat prin „SNUAU 112“ descoperirea victimei a spus poliţiştilor că Gavril D. se afla în apă, la 30 metri de podul de peste râul Suceava, în direcția Straja, fiind prins între pilonii de lemn ai vechiului pod. „Victima prezenta o plagă în partea din față a craniului, neavând alte urme de violență pe corp. Efectuându-se verificări, s-a stabilit faptul că Gavril D. a fost văzut la 29.07.2011, între orele 18.00-22.30, la un bar din comuna Brodina, unde a consumat băuturi alcoolice cu două persoane. Acesta se întorcea de la pădure, unde lucrează săptămânal, cu un faeton cu lemne. Din verificări a rezultat faptul că acesta nu a avut nicio altercație sau vreun conflict cu vreo persoană din bar. În jurul orei 22.30, victima a părăsit barul de singură, cu faetonul, spre direcția Vicovu de Sus, aflându-se în stare de ebrietate“, se precizează în comunicat.

Urmează a se efectua necropsia cadavrului, iar după stabilirea cauzei decesului poliţiştii vor dispune procedural.

Citiţi şi: Un bărbat din Fălticeni s-a sinucis la serviciu

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite